Профилактика                                                                                                                                                                    Имплантология                                                                                                                                                                    НОВО:Invisalign

Професионална биография на д-р Янев

Професионална биография на д-р Янева

Практика

Семейство д-р Яневи сме професионален и личен екип. Завършили Стоматологичен факултет на ВМИ - гр. Пловдив и успешно съвместя- ваме, както семейния и брачен живот, така и с много упорит труд и своята професионална кариера.
 

Непрекъснат труд и любов към професията ни карат да се изкачваме стремително по стълбицата на професионалното усъвършенствуване. Благодарение на натрупания опит и много знания през годините, за различните стоматологични интервенции, извършвани с модерни и сигурни техники, се стараем да предлагаме само висококачествени услуги на нашите пациенти.

 

  Нашата страница www.sanodent-bg.com ще Ви запознае с най-често изпълнявани интервенции и манипулации в практиката. За всичко, което Ви интересува моля, свържете се с нас за лична консултация.
 

 

гр. Пловдив, ул. “Белград” N 14 ; тел. 0886 93 55 23
office@sanodent-bg.com

Web Design D&N Soft www.dnsoft.igpd.net