Профилактика                                                                                                                                                                    Имплантология                                                                                                                                                                    НОВО:Invisalign

Имплантология
Естетична стоматология
Ендодонтия
Червена естетика
Профилактика
Детска стоматология

ГОТОВИ ФУНКЦИОНАЛНИ OРТОДОНТСКИ АПАРАТИ ОТ ЕЛАСТИЧНА ПЛАСТМАСА ЗА ПАЦИЕНТИ ОТ 4 ДО 7 ГОДИНИ И НАД 8-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

Occlus-o-Guide е ортодонтски апарат, предназначен за предотвратяване развитието на малооклузии чрез насочване растежа на канините и премоларите към идеално подреждане, като същевременно изправя фронталните зъби. Вертикалният овърбайт (дълбока захапка) е най-трудният ортодонтски проблем за коригиране след поникване на постоянните зъби и установяване на постоянни периодонтални лигаментни фибри. Occlus-o-Guide е уникално проектиран да упражнява депресивни сили на фронталните зъби, като насърчава постериалните зъби да поникнат до оптималната си вертикална позиция, така че да се получи минимален овърбайт. Това се прави по времето, когато постериалните зъби поникват нормално и преди установяването на окончателно вертикално ниво на тези зъби от периодонталните фибри. Occlus-o-Guide действа също като активатор за насърчаване на мандибуларния растеж и задържащ максиларния, като създава перманентни скелетни изменения в овърджета (сагитална захапка).
ГОТОВ ФУНКЦИОНАЛЕН OРТОДОНТСКИ АПАРАТ ОТ ЕЛАСТИЧНА ПЛАСТМАСА ЗА ПАЦИЕНТИ НА ВЪЗРАСТ ОТ 4 ДО 7 ГОДИНИ

НАСОЧВАНЕ, ПРЕДПАЗВАНЕ, КОРЕКЦИЯ И РЕТЕНЦИЯ НА ПОСТОЯННИТЕ ЗЪБИ ПРИ ТЯХНOТO ПОНИКВАНЕ С УНИКАЛНИЯ ОРТОДОНТСКИ АПАРАТ NITE-GUIDE, КОЙТО СЕ НОСИ САМО ПО ВРЕМЕ НА СЪН ОТ ДЕЦА МЕЖДУ 4 И 7 ГОДИНИ….

Nite-Guide /Нощен коректор/ е ортодонтски апарат, предназначен за ползване при смяната на временните зъби и осигуряващ идеално водене на пробива на постоянните горни и долни резци. Той направлява растежа им до коректното вертикално ниво, с цел предпазване от прорастване и създаване на овърбайт (дълбока захапка). Направлява поникващите зъби в идеална дъга, като същевременно увеличава обиколката и и ширината между временните канини. Този апарат се носи само когато детето спи. Дори само 2 часа на нощ пасивно носене е обикновено достатъчно за коригиране на изброените проблеми. Овърджет (сагитална захапка) до 4 mm и тенденции за отворена захапка в повечето случаи, когато смучене на палеца и неправилното преглъщане са премахнати, се коригират само с нощно носене. Този ортодонтски апарат спира вредните навици при около 20% от случаите, където се използва като заместител на пръста.

<< предишна страница следваща страница >>

Web Design D&N Soft www.dnsoft.igpd.net